top of page

About me..

WhatsApp Image 2021-05-01 at 20.49.44.jpeg

 

Na mijn studies ben ik vertrokken, de wereld rond om dan na 15 jaar, in 2014 terug naar België te verhuizen met m'n rugzakje behoorlijk vol en een 5 maand oude dochter  in m'n armen. 

Het plotse verlies van mijn vader en een heel moeilijke en bijna fatale start als moeder bracht me terug 'thuis'.. Al voelde dat niet onmiddellijk goed aan.. Ik had een bruisende Personal Training studio & Bootcamp business achtergelaten in Nieuw-Zeeland...  hier was het terug helemaal opnieuw beginnen. 

Ik viel van de ene ziekte in de andere, er was altijd wel wat. Ik werd van her naar der gestuurd, nooit echt met een duidelijke conclusie. Ik ging zelf op zoek en ging aan mezelf werken. Ik begon bepaalde voedingsmiddelen uit te sluiten om na te gaan welke het waren, die me telkens weer in de problemen brachten.. Ook op stress management ging ik heel hard inzetten. Mijn lichaam begon zich stilletjes weer te herstellen.. allergieën verdwenen, ontstekingen en gewrichtspijnen verminderden, ik kreeg mijn energie terug op peil en ik kreeg terug controle over mijn gezondheid. Dit ging zeker niet van de een op de andere dag, het was vaak een lang en eenzaam proces. Met de kennis en ervaring die ik over de jaren heb opgedaan en diploma 'orthomoleculair therapeut (KPNI)'  op zak, begeleid en ondersteun ik nu vol passie mijn klanten naar een gezondere en fittere levensstijl toe, stap per stap... want het is NIET normaal om je altijd moe en futloos te voelen, het kan anders ;-)

Sarah 

Personal Trainer - Intermittend living & lifestyle coach , Orthomoleculair Therapeut (KPNI) 

Ancre sarah
Ancre shop
bottom of page